De zoektocht naar fijne kinderkamer lampen

Hallo allemaal. Even wat nieuws. Ben een paar weken terug vader geworden. Een gezonde zoon heb ik mogen verwelkomen aan ons gezin. Alles gaat goed. Alles op rolletjes. Ben nu vaak thuis. Vader verlof gekregen van mijn werk (bedankt BAAS!).

Mijn issue op dit moment is de kinderkamer. Die moeten we nog aardig aankleden. De basics hebben we al. Maar specifiek verlichting laakt nog. Leuke verlichting wel gezegd, want er is natuurlijk wel een slaapkamer standaard verlichting. Maar waar ik echt op doel zijn leuke baby of kinder lampjes. Dat is even zoeken geblazen.

In mijn Google zoektocht kwam ik al snel terecht bij CozyKidz. Die winkel ziet er strak uit. Leuke producten. Heb verder gekeken dan mijn neus lang is hoor, heb ook wat andere shops bezocht, maar CozyKidz viel op met name vanwege de exclusieve hoogwaardige Scandinavische merken producten die zij aanbieden. Dat is nog maar mondjesmaat beschikbaar in ons koude kikkerlandje.

Ik werd gelijk verliefd op Mr Maria nijntje lampen. Heb deze lampen weleens eerder gezien bij een collega thuis in de slaapkamer van zijn dochtertje. Maar ook voor onze zoon lijkt me dit een topaankoop. Ik vond hier ook een leuk baby lampje van FERM Living. Gelijk gekocht. De Eef Lillemor nachtlampje heb ik daarbij maar besteld want die was maar 13 Euro. Als het zo goedkoop wordt, dan kan ik moeilijk weigeren. Zo hebben we al twee lampjes op de kop kunnen tikken.

Bij CozyKidz had ik dan al snel gratis verzending. Retourneren ook dus valt sowieso geen buil. Even proberen kan nooit kwaad. Snel geïnstalleerd die lampen. Nou de lichtinval is heel sfeervol. Dat is voor mij toch wel punt nummer 1. En de lampen zelf qua uiterlijk vielen ook in de smaak bij mijzelf en moeder de vrouw. De kleine dat weet ik nog niet, want die kan praten. Misschien dat ik je daar over een jaar 3 over kan updaten, maar wie weet. Wat ik nog vergat te melden bij de bestelling zat ook een leuke baby bijtring. Nou daar kan ik je wel al over vertellen. Namelijk dat onze baby er zeer graag en vaak mee speelt. Die retourneren we dus ook zeker niet.

Ik ben blij dat onze zoektocht naar kinderkamer attributen zo succesvol is begonnen. Want ik keek er toch wel een beetje tegenop hoor. Maar een goed begin is het halve werk zeggen ze dus prima.