Je eigen bubbelbad

Iedereen wilt het eigenlijk wel; een eigen bubbelbad. Toch is deze niet terug te vinden in veel huizen, maar waarom eigenlijk? Veel mensen denken namelijk dat dit toch iets te duur is en daarom alleen is weggelegd voor de rijkere mensen. Dan kan ik nu gelukkig met goed nieuws komen, want dit is helemaal niet waar. Natuurlijk kost een bubbelbad wel iets meer dan een paar tientjes, maar het is zeker niet onbetaalbaar. Dit komt namelijk door de komst van een opblaasbaar bubbelbad.

 

Wat is een opblaasbaar bubbelbad?

De naam zegt het eigenlijk al. Dit is een bubbelbad die je zelf kan opblazen. Deze kan je al aanschaffen voor 300 euro! Deze kan je heel makkelijk opzetten in je tuin. Dit bubbelbad is opgeblazen in 10 minuten. Het grote voordeel is dat je hem ook weer weg kan halen wanneer jij dat wilt.

 

De voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

Zoals ik net al aangaf kan je deze spa heel makkelijk opblazen en ook weer afbreken. Ga je op vakantie? Geen probleem, want binnen een mom van tijd ligt je bubbelbad weer in de schuur.

Daarnaast is het, net als elk bubbelbad, heel goed voor de gezondheid. Zo kom je ten eerste helemaal tot rust maar is het ook goed voor bijvoorbeeld spierpijn.

 

Waar moet je op letten?

Bij de aanschaf van een bubbelbad moet je wel letten op een aantal aspecten. Zo moet je ten eerste kijken naar de functionaliteiten van de jacuzzi. Zo is er een groot verschil tussen bubbeljets en massagejets. Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar de kwaliteit van je jacuzzi.

 

Vind je dit lastig? Ga dan eens lang bij Fonteyn Spa, waarbij de experts je alles kunnen vertellen over bubbelbaden.