Tijd voor thee

Je hoeft maar een keer op vakantie te zijn geweest naar Marokko of Egypte en je weet hoe belangrijk het is om even de tijd te nemen voor een kopje thee. Misschien dat je niet dezelfde hoeveelheid suiker wilt gebruiken als de authentieke Marokkanen en Egyptenaren, maar ook in Nederland kan je er nu een waar Oosters thee- of koffiefestijn van maken. Om te beginnen zal het grote oosterse dienblad een goede basis kunnen vormen, en dan mag een handgemaakte theepot zeker niet ontbreken.

Met de aankoop van een Egyptisch zilveren dienblad zal je je woning verrijken met een stukje oosterse authenticiteit. We weten het allemaal: geluk zit in een klein hoekje, en dat geldt zeker ook voor sfeer. Wij maken het gemakkelijk om de sfeer in je woning met een paar accenten te verhogen. De originele dienbladen en andere woonaccessoires uit het Midden-Oosten geven een oosterse finishing touch aan je interieur, waar je een heel leven lang plezier van zult hebben.

Dit soort toffe Arabische woonaccessoires en decoratie vind je bij Ghalia.

Contact (NAP):
Ghalia Home Accessories
Adres: Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse, Nederland
Telefoon: 0252 729 973

De showroom bevind zich ook daar, en daar kun je dus al die leuke woonaccessoires in levende lijve aanschouwen. Dus goed idee om even naar Lisse te tijden. Indien je te ver weg woont, bijvoorbeeld in Groningen of Limburg. Weet dan dat er gratis verzending is. En dat je ook kosteloos kunt retourneren.

Goed cadeau-idee
De Marokkaanse dienbladen vormen net als heel veel andere woonaccessoires uit onze collectie een ideaal cadeau voor iemand die net is verhuisd, jarig is of iets anders te vieren heeft. Met een leuk woonaccessoire zoals een Egyptisch dienblad geef je een cadeau waar ze hun leven lang van zullen genieten en een oosterse touch aan de woning geeft.

Denk daarbij ook aan een oosterse lamp. Met een lamp en een dienblad, dat is echt een touch down voor je interieur. Een geval van een plus een is drie. De Arabische sfeer zal je woonkamer meer dan goed doen. Maar het kan al vrij snel in de papieren lopen. Dit is wat ik aanraad. Bekijk de aanbiedingen van Ghalia voor goedkope oosterse vloer, tafel, wand en hanglampen. Er zitten veel prachtige exemplaren bij van onder de 100 Euro. Een sfeervol interieur hoeft vandaag de dag dus helemaal niet duur te zijn. En je hoeft ook niet meer helemaal naar Marokko, Egypte of India af te reizen.